Onze jaarlijkse zomeractiviteit gilde. U en en uw familie wordt dus uitgenodigd deel te nemen. Waar? Zaal Nieuwvliet, Lieven Gevaertplein, 4 in de wijk Nieuwenhove te Oostkamp. Wanneer: Zaterdag 16 juni 2018 om 14 uur. Prijs: 23 € voor volwassenen en 14 voor de kinderen. Inschrijven vóór 4juni door mailtje naar dehertenschutters@skynet.be


- Onze gilde is ook te volgen op facebook onder "De Hertenschutters"


Confrater Lecleir Ingrid is op 18 mei door de Algemene vergadering aanvaard als Lid van de Gilde. Proficiat.


Onze gilde is opgenomen in de Europese Nobele Orde van de Papegay sedert 2013. Deze erkentelijkheid viel ons te beurt met een plechtige investituur in het stadhuis van Antwerpen op "Het schoon verdiep".


Sponsor pagina

 

DE SPONSORS


Deze extra steun staat garant voor een goede werking van onze Koninklijke gilde en aldus het in stand houden van deze volkssport en zijn tradities.

Bij deze bieden wij onze sponsors publicatie via onze website en de affichering in ons gildelokaal.

Indien er een van onze sponsors een website of mailadres heeft die hier niet vermeld is kan dit doorgestuud  worden naar ons adres.

Wij nemen dit graag op in de lijst.

Nieuwe sponsors kunnen contact opnemen met hoofdman René Decoster of stadhouder Olivier Pacqueu

of mailto: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.     Een fiscaal aftrekbaar attest wordt afgeleverd voor uw boekhouding.

In naam van onze leden danken wij alle sponsors.

 


 


  

 

 


 

 

 


 

 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

 

Copyright 2011. By Hostgator |